Wie is Lucas?

Lucas is Goochelaar, Presentator & Beroeps entertainer! Sinds zijn 18e is hij full-time werkzaam binnen deze branche. Wegens zijn Theater achtergrond weet hij zijn magie origineel, onderscheidend en van hoog niveau te presenteren!

 

Het begon toen hij 9 jaar oud was. Van Sinterklaas kreeg hij een goocheltruc in zijn schoen. Vanaf dat moment wist hij het zeker, “Mama, Ik word later goochelaar”. Hij begon meer trucs te leren en gaf in groep 8 zijn eerste optreden voor de kleuters op zijn eigen basisschool. Al snel volgde er meer! Lucas begon steeds meer trucs te leren, maar ook zelf te maken, samen met zijn opa. Of zoals Lucas zegt, Pake. Samen werden zij een echt team! 

In 2018 deed Lucas mee aan het NK Toneelgoochelen. In 2019 is hij 3e geworden bij Kunstbende in de categorie theater, en in 2022 mocht hij daar de eerste prijs in ontvangst nemen! Ook kreeg hij in oktober 2022 een bijzondere onderscheiding, niet als goochelaar maar als acteur. Hij werd uitgeroepen tot de beste hoofdrol speler van Friesland!  

 

 

Het acteren en theatermaken heeft hij allemaal te danken aan de Theateropleiding in Leeuwarden. De acteer, schrijf en regie lessen is iets dat hij nu dagelijks meeneemt in het maken en presenteren van zijn goocheltrucs. Sinds hij is afgestudeerd aan deze opleiding is hij zich volledig gaan focussen op goochelen en full-time werkzaam als goochelaar. 

 

 

“Met ontzettend veel liefde en passie ben ik elke dag met goochelen bezig en geniet ik van alle optredens die ik kan en mag verzorgen. En van alle nieuwe trucs die ik samen met Pake mag maken!”

 

 

 

Ook uw magische feest kan hier starten!