Goochelaar op uw bruiloft!

Een goochelaar?!

Jazeker! Uw wilt natuurlijk dat uw bruiloft een onvergetelijke dag zal worden! Waarschijnlijk heeft u alles tot in de puntjes geregeld. Een locatie, hapjes en drankjes, wellicht iets van live muziek? 

 

Maar, bent u op zoek naar een unieke en interactieve vorm van entertainment op uw bruiloft? Iets dat zo onvergetelijk zal worden dat uw gasten het er nog jaren over zullen hebben? Dan is het boeken van Lucas dé perfecte keuze! Een goochelaar is misschien niet het eerste waar u aan dacht. En dat terwijl een goochelaar op uw bruiloft niet alleen zorgt voor een memorabele ervaring, maar ook voor een fantastische sfeer waarin mensen met elkaar in gesprek raken en plezier hebben. Of u nou voor uw volwassen gasten voor een magische ervaring gaat, of afleiding bij de kinderen zoekt, bij Lucas bent u beide keren aan het juiste adres! 

 

Maak uw bruiloft nog nét wat specialer en trakteer uw gasten op een magische en onvergetelijke bruiloft!

bedrijfsfeest idee! Een goochelaar

Contact
Kom hier in contact met de bedrijfsfeest goochelaar!

Ontdek de mogelijkheden!

Aangenaam!

Ik ben Lucas, Goochelaar, Presentator & Beroeps entertainer! Van jongs af aan wist ik het zeker. Later wil ik goochelaar worden! Na het afronden van de theater opleiding is de droom van deze kleine Lucas werkelijkheid geworden en ben ik full-time goochelaar. Mijn doel? Op uw feest/ evenement een moment creëren die voor de gasten on-ver-getelijk is!

Meer over Lucas lees je hier!

Veel gestelde vragen:

Waarom is een goochelaar een aanwinst?

Een goochelaar is origineel. Het is anders dan u op de meeste bruiloften tegen zult komen.

Het overkomt Lucas geregeld dat hij achteraf wordt aangesproken door iemand uit het publiek. "Ik heb jou eens eerder zien optreden. Je Liet toen de ring van mijn vrouw verdwijnen en in een flits zat hij in je sleutelbos gedraaid!" Dit gaat dan om een optreden van jaren geleden! 

Mijn doel is om een onvergetelijke ervaring te creeëren voor uw gasten. In de hoop dat uw gasten jaren en jaren later nog eens zullen terug denken aan úw bruiloft, omdat "Jullie hadden toen die goochelaar uitgenodigd!

Hoe werkt het?

Het boeken van Lucas is heel eenvoudig! Vul het formulier in op de website of stuur een bericht via Whatsapp. Vervolgens neemt Lucas vrijblijvend contact met u op om de verdere wensen en mogelijkheden te bespreken. Als dat van beide kanten haalbaar is krijgt u per mail een bevestiging. Lucas komt op uw locatie en zorgt zelf voor al zijn materialen. U bent verder helemaal klaar en kunt genieten van het optreden!

Waarom Lucas?

  • Lucas is prijswinnend Goochelaar, theatermaker & acteur
  • Rechtstreeks contact
  • Jaren lange ervaring
  • Heeft verschillende acts voor elke doelgroep
  • Respectvol met uw gasten
  • Heeft al tientallen bruiloften onvergetelijk gemaakt

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Voor hoe lang boekt u bijvoorbeeld een tafelgoochelaar? Ook dat is natuurlijk moeilijk inschatten. Wat u het beste kunt doen is contact opnemen met Lucas. Dan kunnen jullie samen, vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden en welke kosten daarbij horen.

boek nu en maak uw personeelfsfeest onvergetelijk

Direct boeken!