Goochelaar op bedrijfsfeest!

Een goochelaar?!

Jazeker! Bent u op zoek naar een unieke en interactieve vorm van entertainment op uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of team-building? Dan is het boeken van Lucas dé perfecte keuze! Een goochelaar is misschien niet het eerste waar u aan dacht. Terwijl een goochelaar op uw bedrijfsfeest niet alleen zorgt voor een memorabele ervaring, maar ook voor een fantastische sfeer waarin mensen met elkaar in gesprek raken en plezier hebben. Het wordt binnen het bedrijf een gedeelde ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden!

 

Of het nu gaat om een grootschalig bedrijfsevenement of een intieme personeelsborrel, bij Lucas zult u altijd bij een act komen die perfect aansluiten bij uw wensen en de sfeer van het feest. 

bedrijfsfeest idee! Een goochelaar

ContactKom hier in contact met de bedrijfsfeest goochelaar!

Ontdek de mogelijkheden!

   Deze bedrijven gingen u voor!

deze bedrijven hebben Lucas al geboekt

Aangenaam!

Ik ben Lucas, Goochelaar, Presentator & Beroeps entertainer! Van jongs af aan wist ik het zeker. Later wil ik goochelaar worden! Na het afronden van de theater opleiding is de droom van deze kleine Lucas werkelijkheid geworden en ben ik full-time goochelaar. Mijn doel? Op uw feest/ evenement een moment creëren die voor de gasten on-ver-getelijk is!

Meer over Lucas lees je hier!

Recensies

boek nu en maak uw personeelfsfeest onvergetelijk

Direct boeken!